София , бул. България 120
0878 64 21 20

услуги

хамали

Услуги

Услугите в Хамалският-сектор не се изчерпват с до тук споменатите а именно Нанасяне,Преместване,Транспорт,Опаковки и кашони.

Ние се опитваме да ви предоставим нещо много повече а то е интелигентно и качествено обслужване такова каквото трябва да бъде и каквото Вие бихте желали да представлява.

Как ние гледаме на всичките тези компоненти и как те стават реалност прочетете в следващите редове.

Хамали и качество

Защо ние правим разликата между Хамали и хамали,ами най-вероятно заради нашият изграден професионален колектив,може би заради опита ни или най-вероятно заради това,че се стремим да повишим нивото на услугите в България и да работим по Европейски стандарти.

Все от някъде трябва да се започне и ето тук е мястото/полето за изява на което,ние от Hamalibg.info ще използваме възможно най-рационално.

Алармирате,че сте попаднали на шарлатани които,крадът от вас,злоупотребяват с доверието ви или са немърливи при обработката на багажите ви,такова отношение е напълно забранено за наличният ни персонал,който на всичкото отгоре е и преминал специално обучение асоциирано със съответните курсове за техническа подготовка.

Прочетете само в Hamalibg.info

Любопитна информация за използването на кашоните.

-Всички дейности които,ние ви предлагаме на най-разумни цени.

-Транспорт и превоз на материалите ви.

-Какво да очаквате в бъдеще време.

-Ще се разшири ли бизнесът на Хамалите в България.

И много други интересни статии за които,ще създадем специален блог който,ще ви държи в течение за най-новото случващо се на хоризонта.

Допълнителна информация

Скоро нашият сайт Hamalibg.info ще бъде един от най-посещаваните в България тъй като забелязваме колко много хора имат нужда от допълнителни сведения що е то професионална работа в товарачеството,ние сме способни да Ви осведомим и именно заради това онлайн стъпката е сред първите и приоритетните за да илюстрираме потенциала и възможностите ни.

Винаги може да се иска още и ви обещаваме,че няма да се спрем до тук,ние ще участваме активно във всичко случващо се на пазара и ще представляваме една истинска конкуренция сред вече получилите признания фирми работещи на територията на България.

Контактувайте свободно с нас

Очакваме вашите въпроси,мнения,критики и пожелания на нашият e-mail адрес,ще се радваме ако не щадите думите си а изисквате максималното а ние ще положим всичките си налични сили за да ви бъдем от полза.

С мненията на хората ние бяхме създадени по обществен модел и нагласа и очакваме развититето ни също да бъде съчетано с вашите желания,на мнение сме,че можем да предложим всичко стига то да е в рамките на възможното и разумното а от тук нататък думата имате вие. ОЧАКВАМЕ ВИ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *