София , бул. България 120
0878 64 21 20

Нова година за хамалите и клиентите

хамали

Дойде 2012 и с нея се очаква интерес към нови премествания и използване на хамалски услуги. И понеже ние съвсем умишелно сме блог, който се занимава с хамалският труд и неговото разпространение ще следим какво се случва с нашите партньори. Както винаги клиентите ще могат да избират от услуги по опаковане, превоз на имущество, складиране, спедиция и други. Всички тези задачи съпътстват ежедневието на стотици хиляди Българи и ние сме длъжни пред себе си като професионален блог да пишем за вашите интереси.

От нас през настъпилата 2012 година очаквайте подробности около видовете товарен транспорт използван от фирмите за хамалски услуги в България, начините да поръчате опаковъчни материали, кашони и други за багажите си, съвети за по-доброто складиране с включени инструменти, опаковки, палети и всико, което ви касае.
Ако редовно четете публикациите ни ще сте наясно кои хамали могат да помогнат на вашият бизнес, за цените и сроковете, за методите и дори личният живот на товаро-разтоварачите у нас.

Пазара за хамалски услуги свързани с преместване на дома и офиса, помощ при ремонтни дейности и други е голям но тук ще обръщаме внимание само на именитите и доказали се фирми. И това, което трябва да знаят нашите читатели е, че не всичко при нас е реклама а реална възможност за вас да откриете истинските услуги извършвани от кадърни и здрави Българи във ваша полза. Сигурни сме, че ще оцените нашите публикации и вероятно ще прибегнете до дейността на партньорите ни описана от в страниците ни.Остава да ви пожелаем успехи и ще се радваме да влезете в познатият ви блог отново.

hbg30303