София , бул. България 120
0878 64 21 20

Преместване на дървен материал

хамали

Много фирми в страната търсят качествени транспортни услуги за преместване на дървен материал използван за направата на мебели, подаръци, декори и много други. Ние осигуряваме транспорт отговарящ на нуждите ви, като се наемаме да закараме материала там където ни посочите.

Освен чисто транспортната част на събитието ние прилагаме нашият екип Хамали БГ ИНФО грижещ се за товаро-разтоварната част както правим с всякакво друго имущество. Гарантираме стабилността на на товарите ви като ще подпишем договор между страните. Всяко преместване е от голямо значение за нас като екип и ние ще Ви докажем, че сме точно тези, които ви трябват.

За нашият транспорт и технически пособия

Обезопасен и снабден с падащ борд, специални повдигачи и колички са техниката, която ние ще използваме за преносът на дървен материал. До този момент ние сме обслужвали както индивидуални клиенти така и известни фирми. Бъдете сигурни, че заедно с нас ще се чувствате спокойни и сигурни в реализацията на вашите задачи.

Освен преместване на дървен материал нашите хамали работят по всякакви ваши заявки свързани с товарни превози, хамалски услуги включващи опаковане и работа по складиране. Използвайте ни за всичко, свързано с тежките преноси в страната без значение дали в града или провинцията – ние ще се заемемс поръчките ви незабавно!

Обобщение

Доставка на дървен материал, товаро-разтоварване, транспорт с цел оборудване на фирми, работилници и прочие е една от малкото достъпни за потребителите дейности чрез Хамали БГ ИНФО. Ще чакаме вашите обаждания и заявки. Ще се радваме да дадете отговорната работа на нашата компания, пожелаваме ви много успехи и всичко добро.

kamionc29