София , бул. България 120
0878 64 21 20

Моментното състояние на хамалски услуги в България

хамали

Към днешна дата хамалските услуги в страната бележат спад поради различни причини. Най-неприятното, което фирмите за товаро-разтоварване трябва да признаят, е че в условия на криза все по-малко домакинства извършват преместване на дома си например или пък наемат товарен транспорт. Може би всеки се спасява както може.

Едни викат родата да помага за преноса на тежко, други разчитат на приятели притежаващи бусове и камиони, трети просто импровизират. Ние няма как да гадаем дали Българите срещат проблеми при самоинциативата да боравят с тежко но видимо е, че търсенето на хамали претърпява лек спад.

Домакинствата обаче не са единствените, които гледат да пестят от хамалски услуги. Ние се уверихме, че все повече фирми търсят евтино преместване на офис като рядко са готови да се впуснат в наемането на повече от една-две услуги предложени от компаниите за опериране с товари.

Преди само около две години изисканите фирми и корпорации у нас наемаха хамали и транспорт от най-добрите в София и големите градове. Днес обаче повечето от играчите в бизнеса избират само частично преместване като или плащат за хамали като използват собствен транспорт или наемат последният без помощ от носачи.

Няма начин трябва да признаем, че нещата към момента са такива, кризистни но в никакъв случай трагични. Хамалската професия винаги ще бъде ценна а ние ще бъдем до вас за да ви показваме къде са най-добрите оферти. Надяваме се по този начин да ви помагаме и да оцените нашето желание да бъдем съпричастни към ежедневните ви задачи. Довиждане.

hamlu